Referanser

Her ser du en oversikt over noen av våre

referanser:

 
Fonn AS | Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10
5 nøkler til god flyt:
1.  Finn ut hvor du er 2.  Kartlegg stress og frustrasjoner 3.  Styr prosessene dine slik at de blir produktive 4.  Bygg kompetanse systematisk 5.  Kontroller hvordan det går                 Les mer
®

GoFlyten Tjenester

Vi ønsker å tilby tjenester som hjelper virksomheter til å nå sitt fulle potensial.  
Kontakt oss Kontakt oss
Kontakt oss i dag om du har spørsmål, eller for et uforpliktende tilbud!
I et avklart samarbeid hjelper vi våre kunder å realisere potensialet som ligger i å redusere unødvendig ressursbruk. Vi ønsker å bidra til å redusere stresset og å øke konkurransekraften gjennom en bedre flyt.
Vi tilbyr følgende tjenester:
Skedsmo videregående skole er så takknemlig for arbeidet som er gjort med deres QM system, at de sendte en blomsterbukett og takket for servicen. De bruker blant annet Fonn sitt kvalitetssystem med dokumenter, tilpasset videregående skoler.
Den 4. juli 2014 kom det endelige beviset på at ISO sertifiseringen er på plass. Dette ble feiret siste dag før fellesferien. I følge den offisielle ISO guiden over sertifiseringer i Norge er det per juli 2014 kun 1528 virksomheter som innehar et ISO 9001:2008 sertifikat. Det er med andre ord kun 0,3% som er i denne eksklusive klubben.
Jondal stål AS er ISO 9001:2008 sertifisert

Tilbakemeldinger kan bli din

viktigste ressurs!

Tilbakemeldingsverktøyet BackFeed, lokaliserer og bidrar til å åpne flaskehalsene, og gjør at prosesser, kundeforhold og ansattforhold stadig forbedres. Fang opp avvik og tilbakemeldinger Loggfør tilbakemeldinger Behandle og videreutvikle tilbakemeldinger Beslutt tiltak Endelig et verktøy som gjør det enkelt å gi tilbakemeldinger! LES MER   
Kjp n Kjp n
kr 230.- pr mnd 

Enklere kvalitetsstyring!

Har du fått krav fra kunder om et oppegående kvalitetssystem? Har du utfordringer med å få til et QM system som stemmer overens med ISO standarden? Er du lei av et QM system som ikke fungerer i praksis? Da er QM Process kvalitets- systemet for deg: Det er enkelt Det er profesjonelt Det er arbeidsbesparende Det er klart for den nye ISO standarden Det fungerer i praksis Hvorfor bruke store ressurser på et vanskelig kvalitetssystem, når du kan bruke mindre på et enklere og mer tilgjengelig system? LES MER  
Kjp n Kjp n
kr 680.- pr mnd 

LEADit ledende prosjektstyring

Styrer du prosjektene, eller styrer de deg? Stresser du med å holde oversikten, eller har du oversikt over hva du skal gjøre når, og hvor i prosessen du eller dere er? Sitt i førersetet Få oversikten Få overblikk Ta tilbake kontrollen Stress mindre Med LEADit prosjektstyring, kan du styre prosjektene og lede dine medarbeidere på en god måte!  
Kjp n
Fra kr 220.-
Kjp n

E-Quest Spørreundersøkelser

Har du behov for å sende en kundeundersøkelse, eller en undersøkelse blant de ansatte? Ønsker du å sende og motta AMU, arbeidsmiljøundersøkelsen digitalt? Dette verktøyet gir deg anledning til å lage undersøkelser med flere forskjellige svaralternativer, designet etter ditt behov: Lag dine egne spørreundersøkelser Ta enkelt ut rapporter og oversikter Få oversikt over alle besvarelsene Se hvem som har svart, når de har svart og hva de har svart. Design dine egne, eller motta ferdige undersøkelser.   
Fra kr 230.-
Kjp n Kjp n
Tellus Logistics AS har nå valgt å inngå et samarbeid med Fonn Software AS, for å jobbe frem mot en snarlig Achilles godkjenning og ISO 9001:2015 sertifisering. For å oppnå dette brukes QM Process kvalitetsstyring, BackFeed tilbakemelding og avvik, og konsulenttjenester fra Fonn. Tellus Logistics AS er et uavhengig logistikkselskap. Deres lange erfaring innen sektoren, sikrer kunden den beste transportløsningen i markedet.  Løsninger skreddersys, og kombinerer bil-, sjø- og flyfrakt på tvers av transportører. Vi ønsker lykke til!
Tellus Logistics AS skal ISO 9001:2015 sertifiseres
I mai 2015 slo Edsbyn Senab og Magnar Eikeland Gruppen sammen sine norske virksomheter innenfor innredning av næringsbygg og offentlige miljøer. Fonn Software fikk ansvar for å etablere et felles kvalitetssystem for alle landets 8 avdelinger og sørge for sertifisering. Og nå, på et drøyt halvår, er samtlige avdelinger ISO 9001-sertifisert og Miljøfyrtårn-sertifisert! Og med et felles webbasert kvalitetssystem vil det kontinuerlige forbedringsarbeidet få store konsekvenser for alle avdelingene. Selskapets visjon om å bli Norges mest komplette innredningspartner og rådgiver er nærmere målet.
Senab Eikeland ISO- og Miljøfyrtårn-sertifisert på rekordtid!
BlueFjords AS skal nå bygge sitt kvalitetssystem, og har valgt Fonn som leverandør. De ønsker å sertifiseres etter ISO 9001:2015 og ISO 27001 IT, før året er omme. For å få en effektiv fremdrift i arbeidet frem mot sertifisering, brukes verktøyene QM Process, BackFeed Tilbakemelding og avvik, samt SELLit Kundebehandling og konsulenttjenester fra Fonn Software AS. BlueFjords AS er leverandør av datasenter-tjenester, bygget med siste tilgjengelig teknologi for å optimalisere kosteffektive løsninger. De er per dags dato et av de mest moderne datasentrene i Norge, med høy grad av sikkerhet på sine anlegg.
Bluefjords AS går for ISO 9001:2015 og 27001 IT sertifisering
Vi gratulerer MCS AS med Achilles godkjenning 18.02.2016! I samarbeid med Fonn Software AS har MCS AS fått på plass og innarbeidet et QM og HMS system i samsvar med ISO 9001:2008, og er nå Achilles godkjent leverandør. Marine Control Services AS, lokalisert i Drammen, leverer blant annet Automasjonssystem, Alarmsystem og Retrofit automasjon. I tillegg tilbyr de også produkter som Ship Safety Systems, Power Management Systems, Tank Washing Systems og Vista Automation.
MCS AS er Achilles godkjent!
Vi gratulerer BKS Industri AS med ISO 9001:2008 sertifisering den 16.12.2015! Samarbeidet med konsulenter og effektiv webløsning fra Fonn AS, har nå resultert både i en ISO 9001-sertifisering og et kvalitetssystem som i tillegg dekker kravene i ISO 18001 og Achilles JQS. BKS Industri AS er en totalleverandør av tjenester og produkter til skip, offshore og landbasert industri, med hovedfokus på leveranser av komplette rør og ventilasjons-systemer. Og i dagens marked er en ISO sertifisering og et moderne og effektivt QMS en absolutt konkurransefordel.
BKS Industri AS ISO sertifiseret
Vi gratulerer TermoRens Offshore Service AS, avdeling Bergen, med NS-EN ISO 9001:2008 Sertifisering. Gjert Asle Tolås fra Fonn, har vært kvalitetskoordinator. Ved bruk av Fonn sitt kvalitetssystem QM Process, har TermoRens i tillegg til ISO sertifiseringen fått Achillesgodkjenning, og har også implementert miljø-prosedyrer ihht. ISO 14001.
TermoRens AS, gjør rent bord!
Odda Coating Technology AS har som mål å skape et sterkt og konkurransedyktig firma innenfor overflatebehandling og industriell service. De er nå godkjent leverandør til FMC, Aker og NLI. "Vi er godt fornøyd både med dataverktøyene og konsulentbistanden vi har fått fra Fonn i sammenheng med godkjenningene, og Fonn skal hjelpe oss videre frem mot en ISO 9001 sertifisering" Bjarne Sørum, daglig leder.
Odda Coating nå godkjent leverandør til FMC, Aker og NLI
Vi kan stolt meddele at Sandtorv Maskinservice AS nå har fått Achilles JQS godkjenning. Dette viser at bedriften har gitt kvalitetssystemet og oppfølging høy prioritet, og gir de mulighet til å tilby varer og tjenester til de største oljeselskaper og serviceselskaper i oljebransjen. Fonn har hatt ansvar for å få nødvendige systemer på plass.
Achilles JQS godkjenning gir nå flere muligheter
Et QM System som hjelper!
Fjordane IT går for sertifisering Fjordane IT  satser på å bli ISO 9001:2015 – sertifisert i løpet av 2017. Dette målet skal nås ved hjelp av god egeninnsats og støtte fra Fonn.  Fjordane IT ble etablert i 1998 og har et stort produkt- og tjenestespekter. De tilbyr blant annet sentraliserte datasenterløsninger, konsulent-, drift- og overvåkingstjenester, samt ulike kommunikasjons-løsninger.
RPC fikk en enkel vei til ny ISO 9001-versjon RPC BEBO FOOD PACKAGING i Kristiansand sparer mye tid og ressurser på oppgradering til ny ISO 9001:2015-versjon ved å velge Fonn sin enkle og effektive løsning! Denne løsningen inkluderer bl.a. BackFeed, den effektive og populære avvik- og forbedringsmodulen. RPC BEBO FOOD PACKAGING er Europas ledende produsent av termoformet emballasje, og gir effektive løsninger for et bredt spekter av markeder. Dette være seg alt fra margarin, sprøyter, friske-, frosne- og hylle- matvarer, sjømat, kjøtt og fjærfe til meieriprodukter, babymat, frukt, is og kaffekapsler.
Pemac AS ønsker ISO 9001:2015 sertifisering Pemac AS har nå inngått et samarbeid med Fonn Software for å få en ISO 9001:2015 – sertifisering. Ved hjelp av kvalitetssystemet QM Process og tilbakemeldingssytemet BackFeed, samt konsulenttjenester fra Fonn, satser de på en snarlig sertifisering. Vi ønsker lykke til! Pemac AS er lokalisert i Kristiansand og er en kunnskapsbedrift innen områdene prosess, elektronikk, måling og automasjon. Deres produkter og tjenester er spesielt rettet mot on- og offshore industri, prosess industri og kommunal sektor. De representerer svært anerkjente leverandører av måleinstrumenter og analysatorer innen deres fagfelt.
BlueFjords ISO-sertifisert BlueFjords ble ISO-sertifisert uke 47, 2016 etter ISO 9001:2015 og ISO 27001:2013. Vi gratulerer så mye! Sertifiseringen kunne gjennomføres på bakgrunn av et tilpasset og gjennomarbeidet kvalitetssystem, tilbakemedingssystemet BackFeed og konsulenthjelp fra Fonn Software AS. Bluefjords tilbyr webhosting for lokale, regionale, nasjonale og internasjonale kunder. Datasenteret ble ferdigstilt mars 2015 og er en betydelig satsning i datasentermarkedet.
ExpolCrowd Achilles godkjent Vi gratulerer ExploCrowd med Achillesgodkjenning uke 41 2016. I bunnen lå kvalitetssystemet QM Process levert fra Fonn Software AS, som gav ExploCrowd et system i samsvar med ISO 9001:2015.
Tellus Logistics AS sertifisert! Vi gratulerer Tellus Logistics AS med Achilles godkjenning den 15.11.2016 og ISO 9001:2015 sertifisering den 29.12.2016! Vi takker for godt samarbeid i implementeringen av kvalitetssystemet og i sertifiseringsprosessen, og ser frem til fortsatt å kunne bidra med optimale løsninger i det kontinuuerlige forbedringsarbeidet.
Avtale med GPA Flowsystem AS GPA Flowsystem ønsker å sertifisere seg etter ISO 9001:2015, 14001:2015 og OHSAS 18001, med konsulenthjelp fra Fonn Software AS, kvalitetsystemet QM Process, og BackFeed for tilbakemeldinger. GPA ser for seg å lande sertifiseringen i løpet av 2020. GPA er en ledende leverandør av ventil- og rørsystemer for industri, offshore, VA og havbruk på det skandinaviske markedet.
© Fonn Software AS Herandsvegen 300, 5628 Herand | 53 67 50 10
Fjordane IT går for sertifisering Fjordane IT  satser på å bli ISO 9001:2015 – sertifisert i løpet av 2017. Dette målet skal nås ved hjelp av god egeninnsats og støtte fra Fonn.  Fjordane IT ble etablert i 1998 og har et stort produkt- og tjenestespekter. De tilbyr blant annet sentraliserte datasenterløsninger, konsulent-, drift- og overvåkingstjenester, samt ulike kommunikasjons-løsninger.
RPC fikk en enkel vei til ny ISO 9001-versjon RPC BEBO FOOD PACKAGING i Kristiansand sparer mye tid og ressurser på oppgradering til ny ISO 9001:2015-versjon ved å velge Fonn sin enkle og effektive løsning! Denne løsningen inkluderer bl.a. BackFeed, den effektive og populære avvik- og forbedringsmodulen. RPC BEBO FOOD PACKAGING er Europas ledende produsent av termoformet emballasje, og gir effektive løsninger for et bredt spekter av markeder. Dette være seg alt fra margarin, sprøyter, friske-, frosne- og hylle- matvarer, sjømat, kjøtt og fjærfe til meieriprodukter, babymat, frukt, is og kaffekapsler.
Pemac AS ønsker ISO 9001:2015 sertifisering Pemac AS har nå inngått et samarbeid med Fonn Software for å få en ISO 9001:2015 – sertifisering. Ved hjelp av kvalitetssystemet QM Process og tilbakemeldingssytemet BackFeed, samt konsulenttjenester fra Fonn, satser de på en snarlig sertifisering. Vi ønsker lykke til! Pemac AS er lokalisert i Kristiansand og er en kunnskapsbedrift innen områdene prosess, elektronikk, måling og automasjon. Deres produkter og tjenester er spesielt rettet mot on- og offshore industri, prosess industri og kommunal sektor. De representerer svært anerkjente leverandører av måleinstrumenter og analysatorer innen deres fagfelt.
BlueFjords ISO-sertifisert BlueFjords ble ISO-sertifisert uke 47, 2016 etter ISO 9001:2015 og ISO 27001:2013. Vi gratulerer så mye! Sertifiseringen kunne gjennomføres på bakgrunn av et tilpasset og gjennomarbeidet kvalitetssystem, tilbakemedingssystemet BackFeed og konsulenthjelp fra Fonn Software AS. Bluefjords tilbyr webhosting for lokale, regionale, nasjonale og internasjonale kunder. Datasenteret ble ferdigstilt mars 2015 og er en betydelig satsning i datasentermarkedet.
ExpolCrowd Achilles godkjent Vi gratulerer ExploCrowd med Achillesgodkjenning uke 41 2016. I bunnen lå kvalitetssystemet QM Process levert fra Fonn Software AS, som gav ExploCrowd et system i samsvar med ISO 9001:2015.
Tellus Logistics AS sertifisert! Vi gratulerer Tellus Logistics AS med Achilles godkjenning den 15.11.2016 og ISO 9001:2015 sertifisering den 29.12.2016! Vi takker for godt samarbeid i implementeringen av kvalitetssystemet og i sertifiseringsprosessen, og ser frem til fortsatt å kunne bidra med optimale løsninger i det kontinuuerlige forbedringsarbeidet.
Avtale med GPA Flowsystem AS GPA Flowsystem ønsker å sertifisere seg etter ISO 9001:2015, 14001:2015 og OHSAS 18001, med konsulenthjelp fra Fonn Software AS, kvalitetsystemet QM Process, og BackFeed for tilbakemeldinger. GPA ser for seg å lande sertifiseringen i løpet av 2017. GPA er en ledende leverandør av ventil- og rørsystemer for industri, offshore, VA og havbruk på det skandinaviske markedet.

Referanser

Her ser du en oversikt over noen av våre referanser:

I mai 2015 slo Edsbyn Senab og Magnar Eikeland Gruppen sammen sine norske virksomheter innenfor innredning av næringsbygg og offentlige miljøer. Fonn Software fikk ansvar for å etablere et felles kvalitetssystem for alle landets 8 avdelinger og sørge for sertifisering. Og nå, på et drøyt halvår, er samtlige avdelinger ISO 9001-sertifisert og Miljøfyrtårn- sertifisert! Og med et felles webbasert kvalitetssystem vil det kontinuerlige forbedringsarbeidet få store konsekvenser for alle avdelingene. Selskapets visjon om å bli Norges mest komplette innredningspartner og rådgiver er nærmere målet.
Senab Eikeland ISO- og Miljøfyrtårn-sertifisert på rekordtid!
Vi gratulerer BKS Industri AS med ISO 9001:2008 sertifisering den 16.12.2015! Samarbeidet med konsulenter og effektiv webløsning fra Fonn AS, har nå resultert både i en ISO 9001-sertifisering og et kvalitets- system som i tillegg dekker kravene i ISO 18001 og Achilles JQS.
BKS Industri AS ISO sertifiseret
Vi gratulerer TermoRens Offshore Service AS, avdeling Bergen, med NS-EN ISO 9001:2008 Sertifisering. Gjert Asle Tolås fra Fonn, har vært kvalitetskoordinator. Ved bruk av Fonn sitt kvalitetssystem QM Process, har TermoRens i tillegg til ISO sertifiseringen fått Achillesgodkjenning, og har også implementert miljø-prosedyrer ihht. ISO 14001.
TermoRens AS, gjør rent bord!
Odda Coating nå godkjent leverandør til FMC, Aker og NLI
Odda Coating Technology AS har som mål å skape et sterkt og konkurransedyktig firma innenfor overflatebehandling og industriell service. De er nå godkjent leverandør til FMC, Aker og NLI. "Vi er godt fornøyd både med dataverktøyene og konsulentbistanden vi har fått fra Fonn i sammenheng med godkjenningene, og Fonn skal hjelpe oss videre frem mot en ISO 9001 sertifisering" Bjarne Sørum, daglig leder.